Energie besparen

Isoleren en energiezuinige apparaten

Wat niet nodig is, hoeft ook niet opgewekt te worden en veroorzaakt ook geen CO2 uitstoot. Energiebesparing door middel van het isoleren van woningen en energiezuinig omgaan met apparaten is een belangrijk uitgangspunt. Op het platteland zijn er relatief veel oude gebouwen en vrijstaande, unieke huizen. Dat betekent dat er veel maatwerkoplossingen moeten worden bedacht.

Ook het bewust omgaan met energie is van van belang. Zoals in dit artikel is te lezen: Ik stook met nog steeds het kleplazerus.

Persoonlijk contact

Met het organiseren van informatiebijeenkomsten, het aanbieden van warmtescans en persoonlijke keukentafelgesprekken informeert en stimuleert CDE de bewoners.

We komen graag langs om samen de wensen en mogelijkheden voor een duurzaam en toekomstbestendig huis te bespreken. Daarbij wegen we de investeringen en kosten af tegen de opbrengsten en wat daarbij voor jouw belangrijk is.

Warmtescan

Een team van opgeleide vrijwilligers komt graag langs om infraroodopnames te maken. Zo kunnen warmtelekken en koudebruggen opgespoord worden. We kijken niet alleen naar de kosten maar ook naar de verhoging van het wooncomfort. Een warmtescan kan alleen in bepaalde omstandigheden gemaakt worden en kan daarom alleen in de winter uitgevoerd worden.

Prijs ex btw: 50 euro voor niet-leden, 35 euro voor leden.

Interesse?

Stuur ons een bericht en geef aan waarin je geïnteresseerd bent en hoe we je kunnen bereiken.

Je kunt gratis lid worden.