Gezocht: enthousiaste deelnemers werkgroep energietransitie

Coöperatie Duurzaam Eiland geeft de bewoners van het Eiland van Schalkwijk regelmatig advies over het verduurzamen van hun woning. Daarover kun je lezen op onze website: Minder of geen gas: 10 tips van energie-expert Bert – Coöperatie Duurzaam Eiland

Het gaat om advies over alles wat te maken heeft met de zogenoemde “trias Energetica”.

1703c3af.png

Dat betekent dus advies over: isolatie, vocht, ventilatie, gebruik elektrische apparatuur, gasketels, warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen enz.

CDE zoekt betrokken leden die vanuit een werkgroep kennis en ervaring delen over energiezuinige ontwerpen om zo te zorgen voor een optimale informatievoorziening. Die informatie kunnen we dan weer delen met onze mede bewoners van het Eiland met gericht advies na een inventarisatie van behoeftes en/of het beleggen van informatieavonden.

Heb jij tijd en zin om enthousiast deel uit te maken van deze werkgroep? Meld je dan aan! De planning is om in de periode september tot november 2022 drie tot vier bijeenkomsten te houden in de avonduren. Doel is uiteindelijk om met een werkgroep van vijf tot zeven personen, vanuit ieders deskundigheid tot een actieplan te komen dat jij mee uit gaat voeren. We kijken naar je uit!

Steun ons en stimuleer je omgeving om gratis lid! 
https://www.duurzaameiland.nl/contactformulier/